0 votes
by (882k points)

deze tropische plant wordt ook wel flamingoplant genoemd , Anthurium (ook wel Flamingo plant genoemd) heeft alles wat je van een tropische plant kunt verwachten; kleurrijke bloemen, mooi glanzend blad en een zeer lange bloeitijd.


deze tropische plant wordt ook wel flamingoplant genoemd  ,De plant die ook wel als "flamingoplant" bekendstaat, is de Anthurium. Deze tropische plant is afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika en is populair als kamerplant. De Anthurium is herkenbaar aan zijn glanzende groene bladeren en zijn opvallende "bloemen", die eigenlijk een gekleurde schutblad zijn met een kolf (spadix) in het midden. De schutbladeren kunnen verschillende kleuren hebben, zoals rood, roze, paars, wit en zelfs meerkleurig.

Anthuriums zijn relatief gemakkelijk te verzorgen, mits ze de juiste omstandigheden krijgen: indirect licht, regelmatig water en een hoge luchtvochtigheid. Ze zijn ook luchtzuiverend en kunnen sommige soorten giftige stoffen uit de lucht halen. Het is echter belangrijk op te merken dat de plant giftig kan zijn als hij wordt ingeslikt, dus het is raadzaam om voorzichtig te zijn als er huisdieren of kleine kinderen in de buurt zijn.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2022 by admin (882k points)
0 votes
2 answers
...